LÄNNEN MAUKKAAN KOTILOUNAS – HERKULLISTA KOTIRUOKAA SUORAAN KOTIOVELLE!

Huolestuttaako ikäihmisen kotiruokailu? Tarvitsetko helppoa ja luotettavaa ruokapalvelua? Lännen Maukas tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon kaikille laadukasta kotiruokaa arvostaville. Nauti maukkaasta ateriasta joko Lännen Maukkaan lounasravintolassa tai suoraan kotiin toimitettuna!

HELPOTUSTA ARKEEN ATERIAPALVELUN AVULLA

Ateriapalvelu tekee ruokailusta helppoa myös kiireisessä arjessa. Esimerkiksi lapsiperheen vanhemmat voivat nauttia ansaitusta lepohetkestä, kun ruoka on jo valmiina. Työpaikan lounas järjestyy myös helposti ja vaivattomasti.

KILPAILUKYKYINEN HINTA JA VAPAA VALINTA

Palvelumme on tarjolla kilpailukykyiseen hintaan, ja kotiinkuljetettu lounas maksaa 10€. Ateriapalvelun lounaaseen kuuluvat päivittäin lämmin ruoka sekä kaksi erilaista salaattia. Lounaaseen kuuluu lisäksi itse leivottu sämpylä sekä jälkiruoka kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Ateriat toimitetaan asiakkaille lounasaikaan klo 10.30–13.30 Asiakas voi tilata ruuat viikon kaikille päiville, jolloin viikonlopun ateriat saapuvat perjantain toimituksen yhteydessä. Toimitamme ruokaa Loimaan keskustan alueelle ja Hirvikoskelle.

Apua elämään – ateriapalvelu osaksi sujuvaa arkea